De uitdaging

Value Flow is de expert op het gebied van het institutioneel proces dat de inkoopactiviteiten van een bedrijf continu verbetert en evalueert. In de dienstensector verwijst strategische inkoop naar een service-oplossing die specifiek is aangepast om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant. Kan The Pumphouse een ondersteunde tool maken die voldoet aan deze hoge eisen?
De aanpak

Samen met Value Flow werden de benodigde functionaliteiten, rapportages en informatiestromen van het inkoopproces in kaart gebracht. Op basis hiervan bouwden wij vervolgens een concept van een strategic sourcing app voor het inventariseren van alle verschillende stromen rondom inkoop. Volledig op maat gemaakte multifunctionele en gebruiksvriendelijke tool voor alle inkoopmedewerkers van Nederland.


Het resultaat

Met de nieuwe strategic sourcing app worden de verschillende soorten klanten en gebruiker persoonlijk bij de hand genomen. Het hele inkoopproces is volledig in kaart gebracht met als het resultaat verregaande efficiency alle Value Flow klanten.

 • Liselore Stuut
  Henny is een gedreven en gepassioneerde marketeer met veel ervaring in/met technologie en dienstverlening. IJzersterk in het ontwikkelen van strategische visie en kan mensen met die visie op een natuurlijke manier inspireren en enthousiasmeren.
  Liselore Stuut
  Tulipa Media
 • Willem Beltman
  De samenwerking met Jan-Willem was prettig, het resultaat: het juiste interactieve design. Hij is communicatief sterk en maakt slimme strategische keuzes.
  Willem Beltman
  Beltman Software
 • Kiki Weber
  Met Jan-Willem heb ik dagelijks contact gehad om alles in goede banen te leiden. Ten alle tijden goed bereikbaar, snel handelen en duidelijke communicatie. Het was een erg fijne samenwerking met een vlekkeloos resultaat!
  Kiki Weber
  PepsiCo