Start van The Pumphouse!

Al mijn hele leven lang ben ik gefascineerd door nieuwe techniek. Niet ruimtevaart ofzo, maar tastbare dingen, zogeheten gadgets die je in de winkel of online kan kopen. Innovaties die het (zakelijke) leven net een beetje makkelijker of leuker maken. Eenmaal in de telecom wereld beland werd ik dagelijks geconfronteerd met vernieuwingen en als woordvoerder mocht ik dit vertalen in simpele bewoordingen zodat iedereen de essentie zou begrijpen. Vanaf de tijd dat KPN concurrentie kreeg op mobiel gebied met Libertel, Dutchtone, Telfort en Ben is het hard gegaan.


Samenwerken

Toen mijn huidige compagnon en tevens zoon (met een ruime ervaring in project management / app ontwikkeling) naar mij toe kwam met het idee om samen apps te gaan ontwikkelen voor bedrijven en instellingen, was de keuze om samen te gaan werken makkelijk gemaakt.

Met mijn strategische, technische en communicatie-achtergrond kan ik een belangrijke bijdrage leveren in deze mooie, dynamische wereld. Een inspirerend kantoor was snel gevonden in een monumentaal gebouw waar voorheen een stoomgemaal was gevestigd, dat gaf ons het idee om met de merknaam Pumphouse aan de slag te gaan.

Wij zijn er helemaal klaar voor! Kom je binnenkort langs voor een goed gesprek?