Wie zijn wij?

Een nieuwe speler met brede ervaring in app ontwikkeling, communicatie en (online) marketing.
Ons kantoor is een monumentaal pand aan de rand van de Abtswoudse polder in Delft. Het gebouw bestaat al sinds 1868 en was vroeger een stoomgemaal (gemaal in het Engels is pump house).
Onze kracht
Dankzij jarenlange ervaring in ontwerp en opbouw van overtuigende (digitale) ervaringen, en omdat we geloven in wat we kunnen leveren - zijn we samen met een team van specialisten The Pumphouse begonnen.
Onze doelstellingen
Met een helder proces, duidelijke communicatie en tussentijdse checks zorgen we ervoor dat de app op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.
 • Liselore Stuut
  Henny is een gedreven en gepassioneerde marketeer met veel ervaring in/met technologie en dienstverlening. IJzersterk in het ontwikkelen van strategische visie en kan mensen met die visie op een natuurlijke manier inspireren en enthousiasmeren.
  Liselore Stuut
  Tulipa Media
 • Willem Beltman
  De samenwerking met Jan-Willem was prettig, het resultaat: het juiste interactieve design. Hij is communicatief sterk en maakt slimme strategische keuzes.
  Willem Beltman
  Beltman Software
 • Kiki Weber
  Met Jan-Willem heb ik dagelijks contact gehad om alles in goede banen te leiden. Ten alle tijden goed bereikbaar, snel handelen en duidelijke communicatie. Het was een erg fijne samenwerking met een vlekkeloos resultaat!
  Kiki Weber
  PepsiCo

Het brein achter The Pumphouse

De 2 eigenaren van The Pumphouse hebben hun sporen verdiend in de online marketing en communicatiewereld. Samen met een expert team van designers en programmeurs staan ze 24/7 voor u klaar.

Jan-Willem

Project Manager / Scrum Master

nulzes-14866740


Veelzijdige, betrouwbare en efficiënte professional met een achtergrond bestaande uit variërende kleine projecten tot wereldwijde online projecten en evenementen.

Henny

Strategie en Communicatie

nulzes-24095376


Al meer dan 30 jaar nauw betrokken geweest bij merkontwikkeling, positionering en public relations voor veel verschillende bedrijven en instellingen. Ook app ontwikkeling vereist een heldere blik op communicatie voor een positief effect bij de gebruiker.

Onze waarde

We gaan voor resultaat waar je trots op kunt zijn.