De uitdaging

MDL Interim, een collectief van zelfstandige procurement specialisten met zichtbare liefde voor het vak. Bij deze specialisten draait het om het delen van onmetelijke kennis in combinatie met het leveren van de hoogste kwaliteit en service. Hoe kan je middels een online tool deze toegevoegde waarde delen met de klant?
De aanpak

The Pumphouse ontwikkelde een maatwerk platform, speciaal voor organisaties om maximaal inzicht te krijgen in hun uitgaven. Alle user journeys -de belangrijkste routes die inkoopmedewerkers afleggen voor inkoop- zijn volledig uitgewerkt. Van een spend analyse, tot een kraljic-model en een automatisch gegeneerdere jaarplanning. Het platform is naast een roadmap, ook een app met alle ins- & outs van het inkoopproces.


De samenwerking

Vanaf de start van het platform is er intensief contact geweest tussen MDL Interim en het team van The Pumphouse. Het concept van de procurement roadmap is volledig bedacht door MDL Interim, de uitwerking is volledig bedacht door The Pumphouse; een uitstekende combinatie. Het nieuwe platform zat daarom in een continue ontwikkelingsproces waarbij de samenwerking met MDL Interim veelvuldig, intens en prettig is verlopen.

Het resultaat

De kracht van het concept ligt in de bundeling van meerdere krachten. De strategische aanpak zorgt voor een optimale inkoop strategie, die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Het sterkste resultaat voor MDL Interim; door hun klanten een tool te geven die ze elk jaar honderdduizenden euro’s bespaart.
 • Liselore Stuut
  Henny is een gedreven en gepassioneerde marketeer met veel ervaring in/met technologie en dienstverlening. IJzersterk in het ontwikkelen van strategische visie en kan mensen met die visie op een natuurlijke manier inspireren en enthousiasmeren.
  Liselore Stuut
  Tulipa Media
 • Willem Beltman
  De samenwerking met Jan-Willem was prettig, het resultaat: het juiste interactieve design. Hij is communicatief sterk en maakt slimme strategische keuzes.
  Willem Beltman
  Beltman Software
 • Kiki Weber
  Met Jan-Willem heb ik dagelijks contact gehad om alles in goede banen te leiden. Ten alle tijden goed bereikbaar, snel handelen en duidelijke communicatie. Het was een erg fijne samenwerking met een vlekkeloos resultaat!
  Kiki Weber
  PepsiCo