De uitdaging

Als geen ander kan René spiegelen, reflecteren en confronteren om leiders aan te zetten tot actie. Na een paar sessies bij Het Echte Werkt! Weet je waar je als leider voor staat en wat je te doen staat.

Voor The Pumphouse de uitdaging om dit in de teksten en design van de website terug te laten komen.
De aanpak

De nieuwe website van Het Echte Werkt! was al volledig gebouwd, maar het gaf niet uitstraling en gevoel van René Dagevos – de kracht van zijn persoonlijkheid is uniek en inspirerend en komt alleen over als je met hem in gesprek gaat.

De eerste stap is dan een ook direct de meest voordehandliggende stap. Een omgekeerde coachingsessie met vragen als ‘waarom doe je wat je doet?’, en ‘wat motiveert je’? Vragen die hij dagelijks stelt, maar waar René voor het eerst een keer zelf antwoord op moest geven.

Onze rol is om met behulp van deze methodiek inzicht te krijgen in waarom leiders zich willen laten coachen door René. Uiteraard met als doel om diezelfde waardes terug te laten komen in makkelijk scanbare en sterke content voor de nieuwe website.


Het resultaat

De website van Het Echte Werkt! is volgens eigen zeggen ‘duizend malen beter geworden’. Het resultaat van onze betrokkenheid is te zien – zowel in de userflow van de website – als in de stijgende bezoekersaantallen.

 • Liselore Stuut
  Henny is een gedreven en gepassioneerde marketeer met veel ervaring in/met technologie en dienstverlening. IJzersterk in het ontwikkelen van strategische visie en kan mensen met die visie op een natuurlijke manier inspireren en enthousiasmeren.
  Liselore Stuut
  Tulipa Media
 • Willem Beltman
  De samenwerking met Jan-Willem was prettig, het resultaat: het juiste interactieve design. Hij is communicatief sterk en maakt slimme strategische keuzes.
  Willem Beltman
  Beltman Software
 • Kiki Weber
  Met Jan-Willem heb ik dagelijks contact gehad om alles in goede banen te leiden. Ten alle tijden goed bereikbaar, snel handelen en duidelijke communicatie. Het was een erg fijne samenwerking met een vlekkeloos resultaat!
  Kiki Weber
  PepsiCo